051 651 651, narocila@sgermobil.si Delovni čas: (09:00 - 16:00)
45-dnevna garancija zadovoljstva Nakup brez tveganja. Če ugotovite, da vam artikel, ki ste ga naročili v spletni trgovini ne ustreza, vam bomo kupnino brez vprašanja povrnili. Več o vračilu blaga si lahko preberete v Splošnih pogojih poslovanja.
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 100 € Pri naročilu artiklov, ki presegajo skupno vrednost 100€, vam bomo le te poslali brez stroškov poštnine. Pakete dostavlja Pošta Slovenije.

Samsung "try and buy" 2021

 

Vemo, da nakup novega telefona ni lahka odločitev. Toliko stvari je treba primerjati, preizkusiti, ovrednotiti. In v svoje življenje vnesti toliko novih priložnosti. Zato vam omogočamo 15-dnevno brezplačno testiranje naših trenutnih modelov telefonov, Galaxy Z Fold3 5G in Z Flip3 5G.

 

Galaxy Z Fold3 5G in Galaxy Flip3 5G odpirata novo poglavje mobilnih naprav. Telefon, ki vam da v roke revolucionarno zmogljivost pametnega telefona, zložljivega stekla in baterije, ki zdrži ves dan, je prvi te vrste na svetu.

 

Zabavajte se ob testiranju vseh inovativnih funkcij kamere z pregibnim načinom in odkrijte vrhunske zmogljivosti.

 

Spoznajte Galaxy Z Fold3 5G in Z Flip 3 5G, ki oblikujeta prihodnost in zgodila se bo ljubezen na prvi pogled.

 

Izkoristite priložnost in izbrane modele Galaxy pred nakupom preizkusite - povsem brez obveznosti in stroškov!

Telefone, ki jih lahko preizkusite, lahko prevzamete v vseh Sgermobil poslovalnicah po Sloveniji in tudii v Samsung Centru v CityParku Ljubljana.

Priporočamo vam, da predhodno preverite razpoložljivost želenega modela v vam najbližji poslovalnici.

Dodatne informacije o promociji Try&Buy pa lahko dobite tudi na telefonski številki: 051 651 651.

 

Velja od 01.10.2021 do 31.01.2022.

Filtri
Sort
display